Discuss Scratch
- Mistrz001
-
500+ posts
nowa gra o mitologii
aha (do 4b)
Last edited by Mistrz001 (Sept. 12, 2016 04:31:33)
- Mistrz001
-
500+ posts
nowa gra o mitologii
w 6 chyba nie ma Akademii ja bym mógł se zagrać zaklepuje akademie
- klasa4b
-
100+ posts
nowa gra o mitologii
ja ( ja bym mógł se zagrać zaklepuje akademiezrobie coś nowego) nekropolia
- klasa4b
-
100+ posts
nowa gra o mitologii
Tak jak mój bratmój ulbiony z 6=świątynia ,a z5 =forteca 5+6=śr.budynek XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nekropolia to moje ulubione!!!
- klasa4b
-
100+ posts
nowa gra o mitologii
suchar wiem:(Tak jak mój bratmój ulbiony z 6=świątynia ,a z5 =forteca 5+6=śr.budynek XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nekropolia to moje ulubione!!!
- Mistrz001
-
500+ posts
nowa gra o mitologii
@klasa4b
Jakiego masz Boskiego Rodzica? - nie napisałeś
- Mistrz001
-
500+ posts
nowa gra o mitologii
Współczuję Ci - 1 dziewczyna na 5 chłopaków. No dobra..
1.celtycka
2.Veronika
3.Stany Zjednoczone
4.Brak
5.Strzelec
6.Kobieta
7.Brązowe (nie piwne, tylko brązowe), duże, ładne.
8.Niebieskie ombre (od białego (góra włosów) do ciemnego niebieskiego (dół wlosów) (heh), długie, zadbane, falowane.
9.Człowiek (ale ma być zła hehehehehhehehe)
10.Posługiwanie się bronią palną (typu pistolet), posługiwanie się nożem, strzelanie z łuku, walka ręczna (na pięści)
Powodzenia w grze xDD
No chyba że ktoś jeszcze przyjdzie - ale jeśli dziewczyna to chyba tylko basiq, a poza tym pewnie więcej chłopaków mogą być np. PCS, ProgammingMan654 i jacyś nowi
- Socul
-
100+ posts
nowa gra o mitologii
Dziękuję..Współczuję Ci - 1 dziewczyna na 5 chłopaków. No dobra..
1.celtycka
2.Veronika
3.Stany Zjednoczone
4.Brak
5.Strzelec
6.Kobieta
7.Brązowe (nie piwne, tylko brązowe), duże, ładne.
8.Niebieskie ombre (od białego (góra włosów) do ciemnego niebieskiego (dół wlosów) (heh), długie, zadbane, falowane.
9.Człowiek (ale ma być zła hehehehehhehehe)
10.Posługiwanie się bronią palną (typu pistolet), posługiwanie się nożem, strzelanie z łuku, walka ręczna (na pięści)
Powodzenia w grze xDD
No chyba że ktoś jeszcze przyjdzie - ale jeśli dziewczyna to chyba tylko basiq, a poza tym pewnie więcej chłopaków mogą być np. PCS, ProgammingMan654 i jacyś nowi
- Mistrz001
-
500+ posts
nowa gra o mitologii
Wymyśl swoją mitologiczną postać na podstawie wytycznych z 1 postu, tylko do klasy jest dodany ZWIADOWCA, bo ja stworzę grę, więc ja wymyślam.
- PanCzerwonySer
-
100+ posts
nowa gra o mitologii
1. Rzymska
2. Stefan
3. Sosnowiec (xdd)
4. Jowisz
5. Mag
6. Męska
7. Czarne (całe)
8. Brak (później się dowiesz dla czego)
9. Brak
10. Posługiwanie się bronią dla innych klas + Zmiana kształtu i wyglądu (np. w kamień)
Dodatkowe: Wygląd to pies z mojego awatara (jeśli można) + strój (jeśli można): http://i.imgur.com/jSeLSEl.jpg - 10 - 1 od lewej.
Jeżeli dodatkowe, zostanie spełnione, bardzo dziękuje i dam gwiazdkę i serce dla projektu. ~PanCzerwonySer - Administrator serwera discord + Irytująca Psina.
2. Stefan
3. Sosnowiec (xdd)
4. Jowisz
5. Mag
6. Męska
7. Czarne (całe)
8. Brak (później się dowiesz dla czego)
9. Brak
10. Posługiwanie się bronią dla innych klas + Zmiana kształtu i wyglądu (np. w kamień)
Dodatkowe: Wygląd to pies z mojego awatara (jeśli można) + strój (jeśli można): http://i.imgur.com/jSeLSEl.jpg - 10 - 1 od lewej.
Jeżeli dodatkowe, zostanie spełnione, bardzo dziękuje i dam gwiazdkę i serce dla projektu. ~PanCzerwonySer - Administrator serwera discord + Irytująca Psina.
- klasa4b
-
100+ posts
nowa gra o mitologii
@klasa4bnapisałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!