Discuss Scratch
- Hades127
-
16 posts
nowa gra o mitologii
Witam zamierzam stworzyć grę opartą na mitologii, ale żeby było to możliwe napiszcie mi jakie mają być wasze postacie będzie to bowiem gra online i potrzebuję danych o was, a oto wszystko co chce wiedzieć.
1 Mitologia, dostępne są: (egipska, skandynawska, hinduska, grecka, rzymska, aztecka, celtycka, słowiańska.)
2 Imię
3 Zamieszkanie (to jest o mitologii w dzisiejszych czasach, więc możesz podać nawet Chicago)
4 Jeśli mitologia grecka, rzymska, lub nordycka, musisz podać boskiego rodzica.
5 Klasa wojownik, mag, strzelec, medyk, wróżbita, rzemieślnik.
6 Płeć.
7 Oczy.
8 Włosy.
9 Rasa, dostępne tylko dla mitologi nordyckiej (człowiek, elf, krasnolud, mroczny elf)
10 Talent. (walka jakąś bronią, lub jakaś magia)
Po daniu posta dostaniecie specjalne hasło.
Link do gry: na razie nie ma
1 Mitologia, dostępne są: (egipska, skandynawska, hinduska, grecka, rzymska, aztecka, celtycka, słowiańska.)
2 Imię
3 Zamieszkanie (to jest o mitologii w dzisiejszych czasach, więc możesz podać nawet Chicago)
4 Jeśli mitologia grecka, rzymska, lub nordycka, musisz podać boskiego rodzica.
5 Klasa wojownik, mag, strzelec, medyk, wróżbita, rzemieślnik.
6 Płeć.
7 Oczy.
8 Włosy.
9 Rasa, dostępne tylko dla mitologi nordyckiej (człowiek, elf, krasnolud, mroczny elf)
10 Talent. (walka jakąś bronią, lub jakaś magia)
Po daniu posta dostaniecie specjalne hasło.
Link do gry: na razie nie ma
Last edited by Hades127 (Aug. 12, 2016 16:56:31)
- Vivo106
-
100+ posts
nowa gra o mitologii
Spojrzałem na twoje projekty i jakoś nie sądzę, aby udało Ci się zrobić grę online…
- Hades127
-
16 posts
nowa gra o mitologii
to że online nie znaczy jeszcze że trudne, wtedy poprostu mi się nie chciało i tyle.
- PanCzerwonySer
-
100+ posts
nowa gra o mitologii
Się zdarzają takie typki, ja np. zostałem scratcherem za zrobienie tylko jednego projektu który miał gdzieś tak 1 wyświetlenie (to wyświetlenie to było moje…). Wszystko jest możliwe, w ogóle jaśnie pan wie co to gra online? Gra na internecie (jestę genius)! Dołączyłeś 2 miesiące temu i już to ogarnąłeś?
A teraz do Hadesa, tak trudno zrobić kreator postaci w grze? Pytasz się jak w niektórych grach forumowych jeśli chodzi o konto. #inteligent
Zrób kreator postaci jak w grach i będzie spoko. Pozdrawiam pana opiekuna mojego studia i Hadesa, ja i moja irytująca psina, pozdrawiamy ~PanCzerwonySer & Annoying Dog
- lulek05
-
2 posts
nowa gra o mitologii
Re. Hades127
Oto moje odpowiedzi na pytania:
1.Grecka
2.Tomasz
3. Nowy jork
4.Hades
5.Wojownik
6.Kobieta(XD(Żartowałem, oczywiście że mężczyzna))
7.Niebieskie
8.Czarne
9.<pomijam>
10.Przyzwanie zmarłych(raz na jakiś czas)
11.Nie wiem, o co ci chodzi(!?)
Pozdrawiam.
:-D
Oto moje odpowiedzi na pytania:
1.Grecka
2.Tomasz
3. Nowy jork
4.Hades
5.Wojownik
6.Kobieta(XD(Żartowałem, oczywiście że mężczyzna))
7.Niebieskie
8.Czarne
9.<pomijam>
10.Przyzwanie zmarłych(raz na jakiś czas)
11.Nie wiem, o co ci chodzi(!?)
Pozdrawiam.
:-D
- Hades127
-
16 posts
nowa gra o mitologii
A teraz do Hadesa, tak trudno zrobić kreator postaci w grze? Pytasz się jak w niektórych grach forumowych jeśli chodzi o konto. #inteligent
Zrób kreator postaci jak w grach i będzie spoko. Pozdrawiam pana opiekuna mojego studia i Hadesa, ja i moja irytująca psina, pozdrawiamy ~PanCzerwonySer & Annoying Dog
niestety, ale do tego projektu kreator postaci by się nie udał.
Last edited by Hades127 (Aug. 13, 2016 19:03:12)
- Hades127
-
16 posts
nowa gra o mitologii
A tak poza tym o to ja
1 Mitologia: grecka
2 imię: Will
3 Zamieszkanie: Nowy Jork
4 boski rodzic: Atena
5 Klasa: wojownik
6 Płeć: facet
7 Oczy: zielone
8 Włosy: czarne
9 -
10 Talent. Walka mieczem
1 Mitologia: grecka
2 imię: Will
3 Zamieszkanie: Nowy Jork
4 boski rodzic: Atena
5 Klasa: wojownik
6 Płeć: facet
7 Oczy: zielone
8 Włosy: czarne
9 -
10 Talent. Walka mieczem
- PanCzerwonySer
-
100+ posts
nowa gra o mitologii
Wiesz, że istnieje coś takiego jak “cytat”? Jest w prawym dolnym rogu komentarza. A teraz do Hadesa, tak trudno zrobić kreator postaci w grze? Pytasz się jak w niektórych grach forumowych jeśli chodzi o konto. #inteligent
@Edit1 11:06 13.08.2016
Lel, cytat nie uznał pewnego zdania.
Last edited by PanCzerwonySer (Aug. 13, 2016 09:07:14)
- Hades127
-
16 posts
nowa gra o mitologii
Wiesz, że istnieje coś takiego jak “cytat”? Jest w prawym dolnym rogu komentarza. A teraz do Hadesa, tak trudno zrobić kreator postaci w grze? Pytasz się jak w niektórych grach forumowych jeśli chodzi o konto. #inteligent
kliknąłem na cytat tylko coś pewnie zepsułem i się cytat nie zrobił, jesli teraz też to nie wiem o co chodzi, mój komputer jest bugiem wszystkich gier
- Socul
-
100+ posts
nowa gra o mitologii
Pogubiłam się.Wiesz, że istnieje coś takiego jak “cytat”? Jest w prawym dolnym rogu komentarza. A teraz do Hadesa, tak trudno zrobić kreator postaci w grze? Pytasz się jak w niektórych grach forumowych jeśli chodzi o konto. #inteligent
kliknąłem na cytat tylko coś pewnie zepsułem i się cytat nie zrobił, jesli teraz też to nie wiem o co chodzi, mój komputer jest bugiem wszystkich gier
- Vivo106
-
100+ posts
nowa gra o mitologii
To zobaczymy czy ci się uda tą grę zrobić…
Ale masz:
1 Mitologia: celtycka
2 Imię: Will
3 Zamieszkanie: Polska
4 …
5 Klasa: Zwiadowca
6 Płeć: Jasne że facet
7 Oczy: Zielone
8 Włosy: Krótkie brązowe, i troche potargane
9 Rasa: Człowiek
10 Talent: Szczelanie z łuku po miszczowsku, wtapianie się w tło
Ale masz:
1 Mitologia: celtycka
2 Imię: Will
3 Zamieszkanie: Polska
4 …
5 Klasa: Zwiadowca

6 Płeć: Jasne że facet
7 Oczy: Zielone
8 Włosy: Krótkie brązowe, i troche potargane

9 Rasa: Człowiek
10 Talent: Szczelanie z łuku po miszczowsku, wtapianie się w tło
- Hades127
-
16 posts
nowa gra o mitologii
szczerze mówiąc nie wiem czy mi się uda, bo musze ogarnąć te chmury, ale jak scratch pozwoli to może sie udać… Po jakichś pięciu latach
- Socul
-
100+ posts
nowa gra o mitologii
No dobra..
1.celtycka
2.Veronika
3.Stany Zjednoczone
4.Brak
5.Strzelec
6.Kobieta
7.Brązowe (nie piwne, tylko brązowe), duże, ładne.
8.Niebieskie ombre (od białego (góra włosów) do ciemnego niebieskiego (dół wlosów) (heh), długie, zadbane, falowane.
9.Człowiek (ale ma być zła hehehehehhehehe)
10.Posługiwanie się bronią palną (typu pistolet), posługiwanie się nożem, strzelanie z łuku, walka ręczna (na pięści)
Powodzenia w grze xDD
1.celtycka
2.Veronika
3.Stany Zjednoczone
4.Brak
5.Strzelec
6.Kobieta
8.Niebieskie ombre (od białego (góra włosów) do ciemnego niebieskiego (dół wlosów) (heh), długie, zadbane, falowane.
10.Posługiwanie się bronią palną (typu pistolet), posługiwanie się nożem, strzelanie z łuku, walka ręczna (na pięści)
Powodzenia w grze xDD
Last edited by Socul (Aug. 27, 2016 18:34:37)
- Hades127
-
16 posts
nowa gra o mitologii
No dobra..
1.celtycka
2.Veronika
3.Stany Zjednoczone
4.Brak
5.Strzelec
6.Kobieta
Powodzenia w grze xDD
heh duże ambicje jakby co chce aby każdy gracz zaczynał z tą samą łatwością, więc będę musiał to skrócić

- Socul
-
100+ posts
nowa gra o mitologii
Ale z czego wybrać >:No dobra..
1.celtycka
2.Veronika
3.Stany Zjednoczone
4.Brak
5.Strzelec
6.Kobieta
Powodzenia w grze xDD
heh duże ambicje jakby co chce aby każdy gracz zaczynał z tą samą łatwością, więc będę musiał to skrócićwybierz jedno z nich
- Socul
-
100+ posts
nowa gra o mitologii
Z talentów?Ale z czego wybrać >:No dobra..
1.celtycka
2.Veronika
3.Stany Zjednoczone
4.Brak
5.Strzelec
6.Kobieta
Powodzenia w grze xDD
heh duże ambicje jakby co chce aby każdy gracz zaczynał z tą samą łatwością, więc będę musiał to skrócićwybierz jedno z nich