Sistemi Diellor

remixed by ikubinfoEDUTAINMENT
  scripts
  sprites
See inside
Notes and Credits (added by ikubinfoEDUTAINMENT)

Nje simulim i sistemit diellor. Tregon shpejtesine e planeteve te tjere me Token. Ju mund ti rendisni ato, t'i shperndani te vendosni daten kur doni ti shikoni. Ju mund te shkoni tek menuja e opsioneve dhe te filloni ose ndaloni se luajturi projektin.

Shared: 20 Oct 2010 Modified: 20 Oct 2010
Favorite this project 2
Love this project 1
Total views 370
View the remix tree  88
  
More projects by ikubinfoEDUTAINMENT