Discuss Scratch
- KoteczkaAnitki2
-
Scratcher
100+ posts
CZAT
xDnothingZ angielskiego znaczy to nic . Nauka angielskiego z @KoteczkaAnitki2 :~)
- kodomistrz
-
Scratcher
71 posts
CZAT
nothingZ angielskiego znaczy to nic . Nauka angielskiego z @KoteczkaAnitki2 :~)
kiedy kliknięto zieloną flagę
lol
- Linexus
-
Scratcher
31 posts
CZAT
Może byśmy otworzyli jakieś studio gdzie możemy dodawać polskie projekty?
Drażni mnie to że prawie nie ma polskich projektów w scratch
Last edited by Linexus (April 7, 2022 05:03:34)
- Unixy-Code
-
Scratcher
500+ posts
CZAT
Może byśmy otworzyli jakieś studio gdzie możemy dodawać polskie projekty?Nie wiem o czym ty mówisz, ale ja widzę bardzo dużo polskich projektów i dużo studii typu Wszyscy Polscy Scratcherzy albo Wszystkie Polskie Projekty.
- kodomistrz
-
Scratcher
71 posts
CZAT
racjaMoże byśmy otworzyli jakieś studio gdzie możemy dodawać polskie projekty?Nie wiem o czym ty mówisz, ale ja widzę bardzo dużo polskich projektów i dużo studii typu Wszyscy Polscy Scratcherzy albo Wszystkie Polskie Projekty.
- Unixy-Code
-
Scratcher
500+ posts
CZAT
Witam. Mam problem. Jak zrobić liczby w duszku, a NIE w zmiennej?Wyjaśnij co masz na myśli mówiąc liczby w duszku ?
- MatoStato
-
Scratcher
50 posts
CZAT
Witam. Mam problem. Jak zrobić liczby w duszku, a NIE w zmiennej?bierz angielski tutorial: super tutorial Griffpatcha (jest zmienna, ale jej nie widać)
Last edited by MatoStato (April 29, 2022 14:20:54)
- JulianZee
-
Scratcher
26 posts
CZAT
Kolejny… ile jeszcze ich stworzysz? MK-Studio stworzył jeden, później kolejny, kolejna osoba też zrobiła to samo i ty
teraz sam dochodzisz do tego śmiesznego koła. Wiedziałem, że tak się to skończy.
Naprawdę… znowy ty?!
- JulianZee
-
Scratcher
26 posts
CZAT
CO TO JEST SCRATCH???
KTOŚ MI POWIE???
KTOŚ MI POWIE???
kiedy kliknięto zieloną flagę
CO TO JEST SCRATCH???
- JulianZee
-
Scratcher
26 posts
CZAT
Kolejny… ile jeszcze ich stworzysz? MK-Studio stworzył jeden, później kolejny, kolejna osoba też zrobiła to samo i tye… ekhm
teraz sam dochodzisz do tego śmiesznego koła. Wiedziałem, że tak się to skończy.
- kodomistrz
-
Scratcher
71 posts
CZAT
Kolejny… ile jeszcze ich stworzysz? MK-Studio stworzył jeden, później kolejny, kolejna osoba też zrobiła to samo i tye… ekhm
kiedy JulianZee to napisal
nie wiem o co chodzi