Discuss Scratch
- Discussion Forums
- » Türkçe
- » Scratchte iki tane metini birleştirme varmı mesela al ile i yi birleştir Ali olsun gibi
- mymmym22
-
2 posts
Scratchte iki tane metini birleştirme varmı mesela al ile i yi birleştir Ali olsun gibi
Bilen cevap plz
- Rubikko_Turkey
-
1 post
Scratchte iki tane metini birleştirme varmı mesela al ile i yi birleştir Ali olsun gibi
Ben e bilmiyorum örneğin karakter önce ad sonra soyadı sorsa da ikisini birden söylese

- rssems
-
2 posts
İşlemler altında hello ile word'ü birleştir var.
hello ve word kelimelerini yerine değişken atayarak 2 bilinmeyeni de birleştirebilirsiniz.
eğer sıkıntı yaşarsanız belirtin, sizin için bir demo hazırlayayım.
hello ve word kelimelerini yerine değişken atayarak 2 bilinmeyeni de birleştirebilirsiniz.
eğer sıkıntı yaşarsanız belirtin, sizin için bir demo hazırlayayım.
- iremidil
-
1 post

- ukashkartim
-
1 post
evt aynı şekilde 4 tane kelimeyi birleştirmek istiyorum..
teşekkürler…..
teşekkürler…..
- gemifer
-
2 posts
evet katılıyom

- boncuk-24
-
15 posts
ben anlamadım Mayıs 7, 2014 18:00:09
bi demo yapar mısın
.
bi demo yapar mısın
.
- bager
-
3 posts
Bu örneğe bakabilirsiniz.
http://scratch.mit.edu/projects/25465024/
http://scratch.mit.edu/projects/25465024/
- gorkemyapimcilik
-
99 posts
([] ile [world] i birleştir))İşte blok.
([a] ile [li] i birleştir))A-Lİ
Last edited by gorkemyapimcilik (Sept. 21, 2014 14:33:11)
- gorkemyapimcilik
-
99 posts
ÖRNEK:
Bunu bir karaktere yazdığınızda “takipçi no” verisinin değerine göre karakter farklı bir şey diyecektir.
“takipçi no” 5 olursa, karakter "Sen benim 5. takipçimsin." der.
bu kukla tıklanınca
([Sen benim ] ile (takipçi no) i birleştir] ile [. takipçimsin.] i birleştir) de
Bunu bir karaktere yazdığınızda “takipçi no” verisinin değerine göre karakter farklı bir şey diyecektir.
“takipçi no” 5 olursa, karakter "Sen benim 5. takipçimsin." der.
Last edited by gorkemyapimcilik (Sept. 21, 2014 14:31:33)
- cabberyaman
-
58 posts
([hello] ile [world] i birleştir)Bunu kullan
Last edited by cabberyaman (Nov. 3, 2015 05:17:25)
- Klashat
-
86 posts
yeşil bayrak tıklandığında
(100) yıl bekle
([A] ile [li] i birleştir) de
Last edited by Klashat (Nov. 5, 2015 09:34:35)
- berkayahiska2
-
100+ posts
([a] ile [li] i birleştir)

- -BlueAngel-_tekrar_
-
100+ posts
Evet , işlemler kısmında var .
[al] ile [i] i birleştir
Last edited by -BlueAngel-_tekrar_ (Nov. 21, 2015 21:49:20)
- buzsacan
-
100+ posts
([hiç] ile [bir şey] i birleştir)
- Discussion Forums
- » Türkçe
-
» Scratchte iki tane metini birleştirme varmı mesela al ile i yi birleştir Ali olsun gibi